Tuesday, November 23, 2010

ISU AIR SELANGOR : PEMBOHONGAN PAKATAN SELANGOR (BAHAGIAN 1)

PEMBOHONGAN PAKATAN SELANGOR

KENYATAAN MENTERI BESAR SELANGOR.
kalid ibrahim menyatakan bahawa SYABAS telah membeli syarikat PUAS daripada kerajaan negeri selangor.

FAKTA SEBENAR.
syarikat PUAS tidak dijual kepada SYABAS, sebaliknya ia telah diswastakan. maksud perkataan 'dijual' dan 'diswastakan' membawa erti yang berbeza.

penswastaan syarikat PUAS adalah bertujuan untuk menambahbaik kan lagi mutu perkhidmatan air di selangor.

rakyat selangor secara umumnya cukup berpuashati dengan kualiti bekalan air yang yang telah dibekalkan oleh SYABAS jika dibandingkan dengan JABATAN AIR SELANGOR (JBA) tidak lama dahulu.

kakitangan syarikat PUAS tidak dibuang kerja sepertimana dakwaan dan fitnah dari kalid ibrahim. kesemua mereka telah diserapkan ke syarikat SYABAS.

kalid ibrahim tokoh koporat merupakan manusia pembohong. dia mengelirukan rakyat selangor tentang fakta yang jelas akan maksud 'pembelian' atau 'penswastaan'.

MENTERI BESAR PEMBOHONG !
(klik gambar di bawah dan sebarkan kepada rakyat selangor )

1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI