Saturday, July 24, 2010

KHALID GAGAP TUTUP YBK

Bayangkan kerajaan kepimpinan Khalid.

Pembinaan UiTM Serendah di Kuala Selangor oleh YBK yang boleh membantu menguatkan kewangan YBK digagalkan.

Initentu boleh membantu rakyat2 dari keluarga2 miskin dengan perumahan,pelajaran untuk anak-anak, meningkatkan kemahiran, mencari peluangpekerjaan, dan lain-lain program.

Pembangunan UiTM boleh memberi pelajaran tinggi kepada 5,000 anak2 Melayu.

Ia membayar cukai yang tertunggak dan menambahkan pendapatan cukai Majlis Tempatan.

Dapat membangunkan akviti ekonomi dengan segeranya mengisi rumah2 yang banyak kosong di Serendah.

TAPIotak Khalid yang hati sudah jadi kaudut kerana dipengaruhi diktator,cauvanis dan komunis serta gangster disekelilingnya, dia lebih relameluluskan tanah-tanah kubur Cina di kawasan itu.

Kenapa surat2kelulusan kubur2 ini ditunjukan kepada nama2 orang tertentu dan Melayupula? GAP tidak letak gambar2 yang boleh dibesarkan di blognya. Kenapa?Itukah sebab dia masih membebel mengani sikap UMNO.

Dari membinaperumahan untuk yang hidup dan banyak komplen nanti, adakah biznesmanini rasa lebih menguntungkan membina kubur untuk yang mati dan takboleh cakap lagi? Siapa agaknya orang2 yang ditujukan surat2 ini. Bacadi GAP sini.

YBKbukan saja digagalkan, tapi di hina dan difitnah kononnya adapenyelewengan. Khlaid gagap fitnah tanpa ada bukti. Kenapa kita katatak ada bukti?

Dia cuma kata akan keluarkan dokumen dari OSAuntuk dedahkan maklumat. Baru nak keluarkan dokumen untuk kaji dan barunak hantar odit, dia sudah boleh fitnah kah????

Usah main wayangmahu hantar audit kerajaan negeri untuk odit YBK padahal dia bukan ROSatau pejabat Peguam Negara. Tunjuk undang2 mana dia boleh masuk odit?Bila ditahan, dia akan kata YBK ada benda nak sorok.

Projek 1995 yang tidak jadi diungkit dan dituduh ini dan itu yang mana tak betul.

Pakatan Rakyat Selangor: Cina yang mati lebih utama dari pelajaran anak bangsa dan pembangunan kawasan.

Kita tengok penerimaan rakyat kalau Parlimen Kuala Selangor by-election. Hint hint ... tolong hebahkan isu YBK.

BolehkahElizabeth Wong aka eli bogel halau UMNO masuk ke Sungai Bernam? Hai si dodah sanadodah sini, kawasan itu untuk MIC lah!!! Kalau nak halau, sindiribertanbdinglah. Berani ke gelfren Khalid?

No comments: